Logo

Martur Lojistik

İlk olarak 1962 yılında Thames model kamyon ile çıkmış olduğumuz yola, şu anda son model modern TIR ve Kamyon Römorklu araç filomuzla devam etmekteyiz..

MARTUR 1996 yılında Selahattin Baran tarafından, Türkiye'nin ithalat ve ihracatında nakliye hizmeti vermek için kurulmuştur.

Daha sonra yurtdışına açılarak hizmet ağını büyütmüştür.

1996 Yılından beri uluslararası ticaretin en önemli adımlarından biri olan ithalat ve ihracat taşımacılığında üzerimize aldığımız sorumluluğun bilincinde, gülümseyen bir ses gibi, mükemmelliğin adını MARTUR olarak büyük bir onur ile taşımaktayız.

MARTUR Aile Şirketi olup %100 Türk sermayeli ve tamamen bağımsızdır.

Kaliteli hizmet ilkesiyle, rekabetçi tavrını koruyarak ve aynı zamanda kaliteden ödün vermeden, müşterilerine hizmet sunan bir şirket olmaya devam edecektir.

Konteyner Taşımacılığı

MARTUR Lojistik, konteyner taşımacılığı konusunda özel filosu ve deneyimli ekibiyle müşterilerine hizmet vermektedir. Filomuzda bulunan araçlar, her tipteki konteyneri taşıyacak kapasiteye sahiptir. Bu sayede, müşterilerimizin her türlü yükü sorunsuz bir şekilde taşınabilmektedir.

İhracat konteynerlerinin taşınması esnasında, konteynerin temizliği ve hasarsız olup olmadığına dikkat edilir. Konteyner yükleme adresine tam zamanında ulaştırılması için özel bir planlama yapılır. Ithalat konteynerlerinin taşınması sırasında ise orijinal mühür kontrolü yapılır ve konteyner, araca sürücü kontrolünde yüklenir. Böylece, müşterilerimizin yükleri güvenli bir şekilde taşınmaktadır.

MARTUR Lojistik olarak, müşterilerimizin konteyner taşımacılığı ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamak için her zaman hazırız. Deneyimli ekibimiz, müşterilerimizin ihtiyaçlarına özel çözümler sunmakta ve en kaliteli hizmeti sağlamaktadır. Filomuzdaki yüksek kapasiteli araçlarımız, her türlü yükü güvenle taşıyacak kapasiteye sahiptir.

Sonuç olarak, MARTUR Lojistik olarak amacımız, müşterilerimize en kaliteli ve güvenli konteyner taşımacılığı hizmetini sunmaktır. Her türlü yükü sorunsuz bir şekilde taşıyabilecek kapasitemizle müşterilerimizin ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamak için çalışıyoruz.

Martur Lojistik Tanıtım Filmi

Teklif İsteyin

Sunum İsteyin